Geluk, liefde & een nieuw begin

“Be your own cherry blossom” is ontstaan door een ervaring in het leven van mijn hondenkind. Door haar ben ik in aanraking gekomen met Bach bloesem.

Ik vind de werking zo bijzonder dat ik graag anderen hiermee wil helpen.

Ik werk met verschillende tools om meer balans te creëren in het leven van jou en/of jouw (huis)dier. 

Bach Bloesem & Mediumschap

Ben jij of je geliefde (huis)dier, niet in balans? Is er sprake van uitputting, overweldiging door emoties of fysieke klachten? Ik bied een holistische aanpak om jou en/of je dierbare viervoeter weer in balans te brengen.

Met mediumschap als gids en Bach bloesem therapie als helende kracht, help ik je om blokkades te doorbreken en de natuurlijke stroom van energie te herstellen. Of het nu gaat om het overwinnen van angsten, het vinden van innerlijke rust of het bevorderen van emotioneel welzijn, ik sta klaar om je te begeleiden op je reis naar genezing en balans. Ontdek vandaag nog hoe mijn aanpak jou en je huisdier kan ondersteunen op weg naar een leven vol vitaliteit en harmonie

Wat zijn Bach bloesemremedies?

Bach bloesemremedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Bepaalde specifieke bloesems van planten, struiken en bomen van hogere orde, bezitten namelijk door hun trillingsgetal het vermogen om negatieve emoties om te buigen naar hun positieve pool. Dr. Bach heeft in de jaren 30 van de vorige eeuw 38 verschillende remedies ontwikkeld. Deze remedies worden vandaag de dag nog steeds op dezelfde manier gecreëerd, door middel van verschillende methodes. Dr. Bach was er van overtuigd dat emoties, gedachten en de persoonlijkheid van dier en mens grote invloed hebben op de gezondheid. Als je ervoor zorgt dat dit allemaal in balans is, dan werkt dit positief! De remedies werken subtiel op energetisch niveau en hebben een preventief en herstellend vermogen. Ze kunnen naast andere reguliere en aanvullende therapieën en/of medicijnen/middelen worden gebruikt, zonder dat deze nadelig worden beïnvloed. Er zijn geen neveneffecten van de Bach bloesems bekend, dit maakt het dus een veilig ondersteunend hulpmiddel.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens een consult afstand met mij gaan we samen kijken welke Bach bloesems het beste bij jouw dier of jou passen. Dit doe ik door middel van pendelen boven een recente foto. Pendelen houdt in dat ik met een speciale pendel antwoord krijg op de vraag welke remedies het beste bij jouw hulpvraag passen. De Bach bloesem wordt daarna op maat gemaakt. Het flesje met de Bach bloesem kan opgehaald of opgestuurd worden. Heb je last van bepaalde angsten, onzekerheden of overgevoeligheid? Dan kan Bach bloesem altijd iets voor je betekenen!

Let op! De Bach bloesemremedies zijn ter ondersteuning en geen vervanging van reguliere therapieën en/of medicijnen.

Wat is healing?

Healing is een overdracht van lichtenergie, vanuit de bron naar de ontvanger. De persoon die de healing geeft stuurt de lichtenergie door naar de ontvanger. Deze persoon is dus als het ware een doorgeefluik. 

Ieder dier of mens heeft een fysiek lichaam maar ook een energetisch lichaam, beter bekend als het aura. Als alles goed gaat in het leven dan voelt het ‘heel’ en gelukkig, over het algemeen is de energie dan in balans en trilt het aura op een hoge frequentie. De energieflow kan echter stagneren door allerlei omstandigheden. Meestal ontstaat er eerst een blokkade in het emotionele lichaam, waardoor het energieveld op een lagere trillingsfrequentie gaat trillen.

Doordat wij vaak deze emoties negeren en hier geen actie op ondernemen,  zal het na een tijd in het fysieke lichaam waarneembaar zijn. Door de healing kan er balans ontstaan of waarneembaar zijn. Tijdens een healing gebeurt er altijd wat er mag gebeuren omdat de bron oftewel gidsen precies weten wat er nodig is. Zij zullen ook alleen doen wat er op dat moment écht nodig is. Het kan best zijn dat er een bepaalde klacht is, maar dat zij de oorzaak of iets anders healing geven omdat het op dat moment beter is. De healing ontstaat op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Gidsen weten op welk niveau te helen, waardoor er meer balans kan ontstaan.

Hoe werkt een healing op afstand?

Energie kent geen afstand, door de intentie in te zetten wordt de energie doorgestuurd naar de ontvanger. Omdat energie geen afstand kent kan het overal naar toe worden gestuurd zelfs naar de andere kant van de wereld.

Hoe ga ik te werk?

Mijn gidsen team zal de healing energie via mij doorsturen waar nodig is.

Door de healing kan er balans ontstaan, dit zorgt er voor dat het aura weer op een hogere trillingsfrequentie terecht komt. Je kan dingen waarnemen, maar misschien ook helemaal niet. Niet iedereen merkt altijd wat er gebeurt maar de healing doet wel wat er nodig is. De healing energie werkt nog enkele dagen tot een week door.

Let op! Healing is geen vervanging voor medische behandelingen, dit is alleen ter ondersteuning en versterking.

Ervaringen

Wat een super lieve meid, alle aandacht om je verhaal aan te horen en erop af te stemmen. De druppels werken bij mijn dochter zo goed, ze zit echt veel beter in haar vel. Een dikke aanrader dus.

Maaike Smit

Ik ken Tamara van een training en het is een zachte fijne lieve dame. Via haar heb ik kennis gemaakt met Bach bloesem. Het was een hele ervaring, ging echt door diverse lagen en emoties. En nu ben ik heerlijk aan het creëren. Iets wat een tijdje weg was en nu terug is. Ik ben daar heel bij mee en raad iedereen die ergens mee zit Tamara aan.

Monique van Bodengraven

Ik heb de druppels nu voor onze hond, de Bach bloesems worden met alle liefde samen gesteld! Je krijgt snel reactie en ze is snel met versturen. Een hele grote aanrader!

Aniek Poels

Over mij

Ik ben Tamara 26 lentes jong, wonend in Rijssen samen met mijn 2 prachtige hondenkinderen. Ik heb mij in de laatste jaren vanuit mijn gevoeligheid ontwikkelt op het gebied van mediumschap en meer.

De combinatie tussen persoonlijke en spirituele groei en de passie voor de Groenendaelers maakt dat ik nu trotse eigenaar ben van mijn eigen kennel en bedrijf.

Vanuit de liefde voor mens en dier werk ik met mijn unieke tools, hierbij creëer ik balans in het leven van mijn klanten.

Opleidingen en trainingen

2019: Energetisch management
2022: Thuisopleiding Bach bloesem, edelsteentherapie en aromatherapie
2022 – 2023: Sparkle up jaartraining (mediumschap)
2023: Business flow & glow
2023: Mystic medium
2023 – 2024: Healings flow & energy
2023 – heden: Luisterkind opleiding
2024 – heden: Spirit creations