Over mij

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik mijn eigen bedrijf zou beginnen en het ondernemerschap heb ik van mijn ouders meegekregen. Ik vertel je graag wat over mijn achtergrond en hoe mijn bedrijf is ontstaan.

Mijn achtergrond

Ik heb al een lange tijd veel interesse in alternatieve geneeskunde en spiritualiteit. Op mijn 13e kwam ik in aanraking met een reïncarnatie/regressietherapeut, Anita Groenendijk. Toen ik op mijn 17e in een burn-out terecht kwam heeft zij mij heel erg geholpen om er doorheen te komen. Ik ben op dat moment gestopt met mijn vervolgopleiding en ben bij mijn ouders in het bedrijf gaan werken, waar ik nog steeds werk. Ook ben ik mij, door mijn burn-out, meer gaan verdiepen in spirituele en energetische manieren om het roer om te gooien in mijn leven. Sinds 2017 ga ik daarom af en toe naar Anja Imhof voor een voetreflex behandeling. Daarnaast heb ik begin 2022 een ‘inspiratie van je gidsen’ consult gehad van Roos Barquioua. Naar aanleiding hiervan ben ik een 1-op-1 traject gestart om mijn eigen spirituele kant weer open te zetten. Om mijn ‘spirit sparkle’ om te zetten naar de praktijk. Helaas heb ik niet alles uit dit traject gehaald voor mezelf, wat er toe heeft geleid dat ik ook de ‘sparkle up’ jaartraining ben gaan volgen, deze heb ik in april 2023 afgerond. Tijdens deze training heb ik onder andere een naming ceremony gedaan, waarbij ik mijn spirituele naam ‘Angel of Adna’ (Engel van plezier) heb mogen ontvangen. Na het afronden van de ‘sparkle up’ jaartraining ben ik doorgestroomd naar de vervolg training ‘mystic mediumship’, ik ben benieuwd wat voor moois deze training mij gaat brengen. Ik heb in 2022 mijn eerste sjamaandrum mogen ontvangen genaamd ‘Holy Cow’, deze heeft Roos samen met Carine Eshuis gemaakt. Deze drum heb ik laten maken om met Nikita, mijn Groenendaeler aan de slag te gaan. De drum geeft haar rust en heeft haar ondersteund bij de veranderingen. In het begin moest ze heel erg wennen maar inmiddels gaat ze er lekker bij liggen. Toen ik mijn eerste drum had ontvangen wist ik meteen dat er een tweede zou komen en daar kwam eind 2022 ‘Cruzada da Luz’, een mooie kameel met een tatoeage. De kameel is een drager, hij is een kruisvaarder van het licht en helpt je te dragen wat zwaar is. Het is een lekkere aarding drum, versiert met alle kleuren van de regenboog. In 2023 hoorde ik een nieuwe drum mij roepen en daar kwam mijn Freedom Fighter gemaakt door Roos, deze mooie paardenman mag mij begeleiden om meer verbinding te maken mij mijzelf, spirit en de natuur. Ik ben benieuwd waar hij mij overal mee naar toe mag begeleiden. Deze drums mogen mij begeleiden in mijn spirituele groei/reis en misschien in de toekomst die van jouw dier of jou.

Mijn eigen bedrijf

Het ondernemerschap zat altijd al in mij, maar het was nog een grote stap om hier ook daadwerkelijk iets mee te doen. De spirit sparkle en sparkle up opleiding hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn eigen bedrijf heb opgestart. Op 16-11-2022 heb ik mijn bedrijf ‘Be your own cherry blossom’ in laten schijven bij de KVK. En door puur toeval (of juist niet?) is mijn startdatum 11-11-22 geworden (engelenpoort dag). Op deze dag kan je nog meer spiritueel ontwaken en energetisch veel ervaren, omdat de sluiers tussen de werelden dun is. 11-11-22 staat voor:

  • Getal 1 staat voor een nieuwe begin, een nieuwe start;

  • Getal 2 staat voor relaties, samenzijn en vrede;

  • Getal 11 staat voor intuïtie, inspiratie en spirituele verlichting;

  • Getal 22 geeft daadkracht om dromen in werkelijkheid te zetten.

Deze datum weerspiegeld dus precies mijn bedrijf en wat ik uit wil stralen naar zowel dier als mens! Ik ben dankbaar voor alle bijzondere mensen die mij hebben mogen begeleiden in mijn weg naar geluk en liefde, zij hebben bijgedragen aan de totstandkoming van ‘Be your own cherry blossom’.

Opleidingen en trainingen

  • 2019: cursus Energetisch management bij Stef Freriks

  • 2022: thuisopleiding Bach bloesemtherapie, edelsteentherapie en aromatherapie

  • 2022-2023: Sparkle up jaartraining

  • 2023-heden: Mystic Mediumship masterclass

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen of voel je dit is helemaal wat voor mijn dier of misschien voor jezelf?

Nieuwsgierig geworden naar de mensen die mij geholpen hebben?

Anita Groenendijk: www.reincarnatietherapeut.com
Anja Imhof: www.anyaspraktijk.nl
Roos Barquioua: www.linktr.ee/SoulSumanaCreations
Stef Freriks: www.steffreriks.nl

Be your own happiness, love and new beginnings
*Copyright tekst: ©Be your own cherry blossom