Be your own cherry blossom

Hoe is mijn bedrijf tot stand gekomen?

Ik ben opgegroeid met verschillende soorten herdershonden en ben verliefd geworden op de Belgische herder, de Groenendaeler. In april 2021 heb ik Nikita, mijn eigen Groenendaeler in mijn hart mogen sluiten. Toen zij echter 11 weken oud was, is zij gebeten door een andere hond. Hierdoor had zij lichte gedragsproblemen ontwikkeld en raakte zij overprikkeld in sommige situaties. Ik kreeg op dat soort momenten totaal geen contact met haar. Op dat moment ben ik in aanraking gekomen met Bach bloesem. Door de Bach bloesem is zij uitgegroeid tot een volwassen dame die haar zelfvertrouwen weer terug heeft en in haar kracht staat. Dit is één van de redenen waarom ik mij ben gaan verdiepen in Bach bloesem en waardoor uiteindelijk ‘Be your own cherry blossom’ is ontstaan.

Wat doe ik binnen mijn bedrijf?

Bach bloesem

Dr. Bach heeft in de jaren 30 van de vorige eeuw 38 verschillende remedies en één samengestelde remedie ontwikkeld. Vandaag de dag worden deze nog op de zelfde manier gecreëerd zoals Dr. Bach dat deed. Dit gebeurt door middel van de zonne-methode en kook-methode met uitzondering van de Rock water (bronwater). Wil je weten wat Bach bloesem precies is en wat het kan betekenen voor jouw dier of jou?

Healing op afstand

Alles in het universum is energie. Als er blokkades of verstoringen zijn in de energie kunnen er op verschillende plekken tekorten of ophopingen ontstaan. Dit kan zich uiten in emotionele, mentale en/of lichamelijke klachten. Wil je weten wat healing precies inhoud en wat het kan betekenen voor jouw dier of jou?

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen of voel je dit is helemaal wat voor mijn dier of misschien voor jezelf?

Be your own happiness, love and new beginnings
*Copyright tekst: ©Be your own cherry blossom