Bach Bloesem

Wat zijn Bach bloesemremedies?

Bach bloesemremedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Bepaalde specifieke bloesems van planten, struiken en bomen van hogere orde, bezitten namelijk door hun trillingsgetal het vermogen om negatieve emoties om te buigen naar hun positieve pool. Dr. Bach heeft in de jaren 30 van de vorige eeuw 38 verschillende remedies ontwikkeld. Deze remedies worden vandaag de dag nog steeds op dezelfde manier gecreëerd, door middel van verschillende methodes. Dr. Bach was er van overtuigd dat emoties, gedachten en de persoonlijkheid van dier en mens grote invloed hebben op de gezondheid. Als je ervoor zorgt dat dit allemaal in balans is, dan werkt dit positief! De remedies werken subtiel op energetisch niveau en hebben een preventief en herstellend vermogen. Ze kunnen naast andere reguliere en aanvullende therapieën en/of medicijnen/middelen worden gebruikt, zonder dat deze nadelig worden beïnvloed. Er zijn geen neveneffecten van de Bach bloesems bekend, dit maakt het dus een veilig ondersteunend hulpmiddel.

Soorten remedies

Er zijn 38 verschillende soorten remedies, die werken op een specifieke emotie of gemoedstoestand. Daarnaast is er nog één samengestelde remedie, die uit vijf andere remedies ontstaat, namelijk de Rescue remedy. De remedies zijn onderverdeeld in zeven hoofdgroepen.

Hoofdgroep 1 angst
Hoofdgroep 2 onzekerheid
Hoofdgroep 3 onvoldoende interesse voor huidige omstandigheden
Hoofdgroep 4 eenzaamheid
Hoofdgroep 5 overgevoeligheid voor invloeden en denkbeelden
Hoofdgroep 6 moedeloosheid en wanhoop
Hoofdgroep 7 overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

Hoe ga ik te werk?

Tijdens een consult (vooralsnog op afstand) met mij gaan we samen kijken welke Bach bloesems het beste bij jouw dier of jou past. Dit doe ik door middel van pendelen boven een recente foto. Pendelen houdt in dat ik met een speciale pendel antwoord krijg op de vraag welke remedies het beste bij jouw hulpvraag passen. De Bach bloesem wordt daarna op maat gemaakt. Het flesje met de Bach bloesem kan opgehaald of opgestuurd worden. Heb je last van bepaalde angsten, onzekerheden of overgevoeligheid? Dan kan Bach bloesem altijd iets voor je betekenen!

Let op! De Bach bloesemremedies zijn ter ondersteuning en geen vervanging van reguliere therapieën en/of medicijnen.

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen of voel je dit is helemaal wat voor mijn dier of misschien voor jezelf?

Be your own happiness, love and new beginnings
*Copyright tekst: ©Be your own cherry blossom